Alupanelen zijn een duurzame oplossing voor reclameborden. De panelen bestaan uit een kunststof kern en zijn omgeven door twee aluminium platen. Dit betekent het materiaal zowel buiten als binnen gebruikt kan worden en bovendien aan twee zijden bedrukt kan worden. Een alupaneel is vaak in meerdere diktes te bestellen, waarbij een dikkere plaat doorgaans sterker is en meer bestand is tegen de invloeden als weer en wind.

Reclamebord voor buiten

Aluminium panelen worden vaak gebruikt als basis voor een reclamebord voor buiten. Dat komt omdat het aluminium en de poly ethyl kern erg duurzaam zijn en daarmee dus meerdere jaren mee kan gaan gaan. Bovendien is het aluminium goed en makkelijk te verwerken en ideaal om reclame uitingen op te plaatsen.

Daarnaast kunnen de aluminium panelen voor een reclamebord perfect gebruikt worden voor reclameborden met grote afmetingen. Deze afmetingen kunnen wel oplopen tot 3,50 meter. Voor grotere maten kan er ook gekozen worden om meerdere borden naast elkaar te plaatsen. Zo kan iedere reclame uiting op een manier geplaatst worden zoals de opdrachtgever dit voor ogen heeft. Voor sportverenigingen die alle reclameborden willen vervangen in één keer, kunnen we bovendien een aangepaste en strakkere prijs bieden zodat er een offerte op maat wordt neergelegd.

 Makkelijk te bevestigen

De alupanelen zijn gemakkelijk te plaatsen dankzij de verschillende ophangframes of de gaten die geboord zullen worden in de platen. Op die manier kunt u direct al profiteren van representatieve reclameborden aan uw gevel, op het voetbalveld of langs de weg. Voor advies over de bevestiging of voor de bevestiging zelf kunt u ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.