Trespa is een merknaam van een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in HPL platen. Dit staat voor High Pressure Laminate-plaat die speciaal geproduceerd wordt voor buitentoepassingen. Het materiaal wordt gemaakt uit papier- of houtvezels en wordt heel fijn gedrukt onder hoge druk. De vezels en / of papier worden bij elkaar gehouden door een speciale hars. Het proces van het maken van een trespa plaat wordt voltooid onder hoge druk en hoge temperaturen.

Geschikt voor buitengebruik

Door de stevigheid van de trespa platen zijn de platen uitermate geschikt voor duurzaam gebruik. Bovendien kunnen de platen ook perfect buiten gebruikt worden. Let bij het bestellen wel op of het gedrukt logo ook geschikt is voor buitengebruik, anders heeft u alleen maar een trespa plaat in plaats van een representatief en mooi reclamebord.

Bovendien zijn beide kanten (dus voor en achterkant) van de trespa reclameborden te bedrukken. Zo kunt u voor iedere gelegenheid een perfect passend reclamebord ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een reclamebord bij een voetbalveld, waarbij één kant de veldkant op staat gericht en de andere naar de supporters.

Relatief goedkope oplossing

Trespa is in aanschaf niet de aller goedkoopste oplossing, maar relatief gezien is het niet duur. De borden kunnen immers altijd buiten blijven staan en kunnen tegen de invloeden van weer en wind en zijn ook niet te beroerd om een klap op te vangen van bijvoorbeeld een stevige voetbal trap. De borden zijn bovendien gemakkelijk schoon te houden met behulp van een doekje.

 Gemakkelijk te bewerken

Hoewel het proces van het maken van de trespa platen niet zo eenvoudig is, is het materiaal daarna wel gemakkelijk te veranderen. Dit betekent dus dat u verschillende invullingen kunt geven met betrekking tot het ontwerp van de tresa (HPL) reclameborden. Maak er wat moois van en laat een representatief reclamebord bij u bezorgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.