Slaapkamer Muursticker decoratie

Men neme een ongezellige slaapkamer met kale muren, men beplakt deze vervolgens met enkele waanzinnige decoratieve muurstickers … Et voilà! Een trendy slaapkamer is geboren. Is het zó eenvoudig? Nou, niet helemaal natuurlijk, maar met decoratieve muurstickers, zoals trendy, grote muurteksten, met fraai sierletters, kom je al een heel eind in de goede richting.

Muurstickers, zoals tekststickers, of grote afbeeldingen voor de kinderkamer, vragen juist om een kale muur! Zo komt de muurtekst immers het beste tot zijn recht. Een mooie plek voor de muurtekst in de slaapkamer is boven het bed, op het midden van de muur.

De kinderkamer

Ook in de kinderkamer -of juist vooral in de kinderslaapkamer- zijn muurstickers een ware trend aan het worden. Van groot tot klein vinden kinderen de muurstickers geweldig! Je stimuleert de zintuigen van je kleintje door bij het ledikant een fantasierijke muursticker te plaatsen. Maar wacht even; vergeet de slaapkamerdeur niet: je kind vindt het helemaal geweldig om zijn, of haar, domein af te bakenen middels een naamsticker. Voordat de slaapkamer door wie dan ook betreden wordt, is het iedereen duidelijk van wíe deze slaapkamer is! En laat dat nu net de bedoeling zijn. Jongens en meiden vinden het allemaal even leuk blijkt telkens maar weer in de praktijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.