Vlaggen – een waardevolle aandachtstrekker voor uw kantoor

Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed, zeker door grote bedrijven, door de uitstraling van hun bedrijf op de plek waar zij gevestigd zijn. Als je over de snelweg rijdt, zie je vaak grote kantoorpanden hieromheen staan, met enorme borden, vlaggen of opgezette letters erop. Voor deze kantoren is het simpel om zo’n visuele cue aan hun kantoor toe te voegen, die voorbijgangers zien. Vaak zie je in de nacht nog lichtgevende logo’s van bedrijven om je heen. Dit zijn immers grote merken en/of kantoren, dus het is voor hen een relatief kleine stap (ze hebben vaak een groot budget) om zo’n visuele cue toe te voegen.

Maar ook voor kleinere bedrijven kan zoiets heel waardevol zijn.  Zit uw kantoor langs een weg, spoor, of een rivier? Is uw vestiging op wat voor manier dan ook zichtbaar voor mensen? Het kan voordelen hebben om uw locatie te verbinden aan uw merk, in plaats van dat uw bedrijfsplaats slechts een kantoor/vestiging is. Mensen worden zo, misschien in kleine mate, misschien onbewust, maar toch geconfronteerd met uw merk. Ze komen ermee in aanraking doordat ze er even naar kijken, en ze kunnen het toch onbewust opslaan in hun hoofd. Zeker als voorbijgangers vaak langs uw vestiging komen, en dus vaak in aanraking komen met uw logo, makkelijk eerst aan uw bedrijf kunnen denken als het gaat om de services die uw bedrijf biedt.

Vooral vlaggen zijn een waardevolle investering. Doordat deze hoog kunnen staan boven mensen en gebouwen uit, stralen vlaggen echt iets uit. Ze kunnen goed werken als eyecatcher, en omdat vlaggen groot en hoogstaand zijn, kunnen ze goed dienen om een boodschap van uw bedrijf uit te dragen. Een vlaggetje aan uw gevel kan al leuk en handig zijn, maar vooral vlaggemasten bij uw vestiging zorgen voor een krachtige uitstraling. Deze kunt u geheel laten maken en laten plaatsen door professionals. Verlichte vlaggenmasten zijn ook mogelijk voor als u meer budget heeft. Een banier vlaggenmast ook, die niet aan de zijkant, maar de boven- en onderkant bevestigd is aan de vlaggenmast. Dit gaat overmatig wapperen, waardoor uw boodschap niet goed meer te lezen is, tegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.